Webshop

Naast de voordelen van een kapster aan huis, is er natuurlijk wel nog een nadeel dat ik over het algemeen geen voorraad met kappersspullen, om aan u te verkopen, mee heb in mijn auto. Als u dus een nieuwe shampoo, conditioner of een stylingproduct nodig heeft, dan moet u wachten tot ik bij de groothandel ben geweest en weer bij u in de buurt ben voordat u het product in huis hebt.

Webshop

De uitkomst hiervoor is natuurlijk dat u zelf de producten kan bestellen bij een webwinkel. Maar ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u geen idee welke webshop de juiste producten levert voor een goede prijs?
Dan help ik u graag. Zelf bestel ik wel eens producten bij kapperskorting.nl. Deze webshop heeft alle benodigdheden voor de kapper en de klanten, maar dan voor een lagere prijs dan in de kapsalon.
Bij de kappersafspraak kunt u met mij bespreken wat voor haartype u heeft en aan de hand daarvan kan ik u uiteraard advies geven welke producten het beste zijn voor uw haren.
Wilt u gelijk bestellen? Klik dan hier.

Kappersmerken

Zelf heb ik voornamelijk gewerkt met Wella Professionals, L’Oréal Professionnel, Goldwell en Lome Paris. Over deze producten kan ik u veel vertellen en adviseren, maar in de webshop worden nog veel meer andere merken verkocht; Kérastase, Macadamia, Sebastian Professional, Schwarzkopf Professional en nog veel meer. Hierover kan ik u natuurlijk ook adviseren, uw haartype en wat uw haar of hoofdhuid aan verzorging nodig heeft blijft hetzelfde. Het enige nadeel is dat ik hiervan niet precies weet wat het resultaat is vergeleken met de producten waarmee ik werk of heb gewerkt.
Ook voor producten zoals föhns, stijltangen, krultangen en borstels voor professionals, kunt u terecht bij kapperskorting.nl. Naast de producten van Babyliss Pro heeft deze website ook merken als CHI, Wahl, Tangle Teezer en Sibel.
Als u vragen heeft over een bepaald product of welk product u het beste kan gaan gebruiken, dan kunt u ook telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met de klantenservice van kapperskorting.

Voordelen van Kapperskorting:

 • Indien voorradig, voor 22:00uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • Verzending gaat via:
  • PostNL met een track&trace code
  • levert ma t/m vr.
  • onder de €50,- betaal je €3,85 (€3,18 excl. BTW) verzendkosten
  • boven de €50,- betaal je geen verzendkosten
 • of DHL Parcel met een track&trace code
  • levert ma t/m za.
  • Onder de €30,- betaal je €3,45 (€2,85 excl. BTW) verzendkosten
  • Boven de €30,- betaal je geen verzendkosten
 • Same day delivery service, het pakketje dezelfde dag nog in huis voor €6,00 (€4,95 excl. BTW) extra
 • Telefonisch bereikbaar op +31 (0)545-721091 of +31 (0)6 26 51 38 95
  • Ma t/m vr: 8:30 – 17:30uur
 • Bereikbaar via Whatsapp op +31 (0)6 26 51 38 95
  • Ma t/m vr: 8:30 – 22:00uur
  • Za: 13:00 – 17:00uur
  • Zo: 13:00 – 22:00uur

Heeft u niet de mogelijkheid om zelf te bestellen?

Als ik bij u ben voor uw kappersbehandeling, help ik u graag met het bestellen van de producten. Hiervoor kunt u een account aanmaken op uw naam, of het kan via mijn account.
Als u geen rompslomp wilt met het ontvangen van nieuwsbrieven en e-mails van de webshop, dan kunt u het beste uw bestelling aan mij door geven op het moment dat ik bij u ben of via de email (nathalie@thuiskapsternathalie.nl) of WhatsApp (0646130112). Dan bestel ik de producten via mijn account en laat de bestelling bij u thuis afleveren. U krijgt natuurlijk wel een factuur van mij of wij verrekenen gelijk het betaalde bedrag met de kappersbehandeling, dit is omdat ik de prijs van de producten voor schiet bij de betaling.
Via mijn account krijgt u geen extra korting en betaalt u ook de verzendkosten als deze er zijn.

Let op; Als u geen klant bent bij mij, dan dient u zelf de bestelling te doen via uw eigen account en deze uiteraard ook zelf te betalen.

Meer informatie en webshops vergelijken?

Wilt u nog meer informatie over verschillende haartypes met de daarbij behorende verzorgingsproducten, of wilt u de drie beste webshops van Nederland op het gebied van kappersproducten vergelijken? Dan kunt u op ThuiskappersNederland.nl een mooi overzicht vinden van de drie webshops, onder andere welke bekende merken ze verkopen, wat de verzend methodes en de verzendkosten zijn.
Bekijk ook de blogs van ThuiskappersNederland.nl, hierin staan een aantal goede tips over het gebruik van verzorgings- en stylingsproducten en welke haartypes er zijn.