Verven

Helaas is het momenteel, vanwege gezondheidsredenen, niet mogelijk om een afspraak te maken voor deze haar behandeling.

Uitgroei verven vanaf €27,50

De mode met haarkleuren veranderd constant. Van extreme felle kleuren tot rustige basis kleuren met een warm tintje. In mijn auto heb ik altijd alle kleuren van Lôme Paris bij mij. Dit is van zwart tot aan hoog blond. Ook rood, paars en zelfs groen.

Als u een hele andere coupe wilt kunt u dat ook met een andere kleur creëren zonder dat u een ander kapsel moet laten knippen. Uiteraard help ik u bij het kiezen van de juiste kleur. Deze moet wel passen bij uw huid en ogen, zodat uw huid rustiger oogt en uw ogen mooier uitkomen.

Wilt u alleen de uitgroei bijgewerkt hebben omdat u al tevreden bent met uw kleur, of wilt u uw natuurlijke haarkleur behouden maar wel de grijze haren weg hebben? Dan kan dit natuurlijk ook. Aan de hand van mijn kleurenkaart kan ik de kleur die u in de punten hebt precies opzoeken zodat er nauwelijks tot geen kleurverschil te zien is.

Door middel van een laag percentage waterstofperoxide kan ik ook een spoeling maken. Hierdoor vervaagd de kleur sneller. Deze is alleen niet grijs dekkend.

Let op!
Als uw haar reeds gekleurd is (ook al is het al een paar maanden geleden, dan zit er nog verf in de punten) dan kan het haar alleen geverfd worden in een donkerdere kleur of in een kleur van dezelfde kleurhoogte met bijvoorbeeld meer warmte erin. Lichtere kleuren in gekleurd haar kan alleen door middel van ontkleuren en daarna weer opnieuw de juiste kleur te gebruiken. Hiervan kan uw haar heel droog en pluizig worden. Ook kan de uiteindelijke kleur afwijken van de kleur die u wilde.
Wilt u wel een lichtere kleur? Dan zal ik aanraden om high lights te nemen. Hiermee kunt u geleidelijk uw haar lichter maken zonder het extreem aan te tasten.

 

Enkele voorbeelden gemaakt door Thuiskapster Nathalie

Voor:                                               Na:

Thuiskapster Nathalie voorbeeld kleuren  Thuiskapster Nathalie voorbeeld kleuren  Thuiskapster Nathalie voorbeeld kleuren