Permanenten

Helaas is het momenteel, vanwege gezondheidsredenen, niet mogelijk om een afspraak te maken voor deze haar behandeling.

Permanenten (incl. knippen + föhnen/watergolf) €78,00
Deel permanent (incl. knippen + föhnen/watergolf) €68,00

Heeft u slap en volumeloos haar of wilt u een bos met krullen? Dan kunt u overwegen om een permanent te nemen. Dit is een behandeling waarbij ik verschillende grootte aan rollers in uw haar draai en daarna een vloeistof eroverheen aanbreng. Dit is een chemische vloeistof die ervoor zorgt dat de structuur van het haar veranderd en dus de vorm van de rollers aan neemt.

Na de inwerktijd van de vloeistof zet ik door middel van een fixatie en neutralisatie vloeistof de krul vast. Deze krul is dus niet meer uit het haar te spoelen met water zoals het bij een watergolf kan. De krul moet, net als bij het verven van het haar, weer uitgroeien. Afhankelijk van de lengte van uw haar kan het permanent 3 tot 6 maanden blijven zitten. Hierna zakt het uit en heeft u een uitgroei.

Over het algemeen wordt het permanent gebruikt als ondersteuning voor het föhnen of watergolven. Door het permanent blijft dit namelijk nog steviger en langer mooi zitten.
Met een permanent krijgt u echt krullen, wilt u een grovere krul of een slag dan raad ik u aan om eerst watergolf of föhnen te proberen zonder permanent. Een permanent kan namelijk niet uit het haar gehaald worden, dit moet er echt uit groeien.

Deelpermanent
Een deelpermanent is alleen geschikt voor heel kort haar waarbij de oren vrij geknipt worden. Bij een deelpermanent rol ik alleen de bovenkant tot net onder de kruin en een deel van de zij en achterkant in. Hierdoor wordt niet het hele haar gekruld.

Voordelen van een permanent

  • Als ondersteuning blijft het geföhnde of gewatergolfde haar langer mooi zitten
  • U krijgt mooie krullen van de hoofdhuid tot aan de punten
  • De krul blijft 3 tot 6 maanden in het haar, daarna zakt het uit en krijgt u een uitgroei.

Nadelen van een permanent

  • Het is niet uitwasbaar,
  • Er kan geen slag gecreëerd worden met alleen een permanent. Hiervoor moet U het één keer in de week of om de week föhnen of watergolven

Denk goed na voordat u een permanent neemt. Als u de krul te fijn vind of er niet blij mee bent, kan dit niet terug gedraaid worden.