Opsteken

Opsteken vanaf €35,00

Heeft u een gala of een chique feestje waarbij u uw haar mooi opgestoken wilt hebben voor een avond? Als u mij één of het liefst twee weken voor het feest belt, zorg ik dat u met een mooi opgestoken kapsel de deur uit gaat naar het feest.

Er zijn verschillende manieren van opsteken. Vast, los en daar tussenin. Ook kan er gebruikt gemaakt worden van een vlecht of een knot.

Vaak wordt er gebruik gemaakt van een basis met krullen en van daaruit wordt een kapsel gecreëerd. Maar er kan ook gebruikt gemaakt worden van een vlecht of een knot.
Vanwege de vele manieren van opsteken kan ik pas de prijs en het kapsel bepalen als ik u heb gezien en weet wat u wilt.

Uiteraard kunt u al plaatjes opzoeken van wat u wilt en dat naar mij toe mailen met een foto van uw eigen haar erbij. Dan kan ik wel een prijs indicatie geven, maar dat kan eventueel nog afwijken.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor opsteken? Neem dan contact met mij op: 06 – 46 13 01 12 of mail mij op: nathalie@thuiskapsternathalie.nl. Vermeld alstublieft uw woonplaats. Dan kan ik u sneller doorgeven welke data en tijden ik voor u vrij heb.

Enkele voorbeelden van opsteken en vlechten gemaakt door Thuiskapster Nathalie

Thuiskapster Nathalie opsteken voorbeeld  Thuiskapster Nathalie-voorbeeld vlechten opsteken Thuiskapster Nathalie voorbeeld watervalvlecht