Knippen

Helaas is het momenteel, vanwege gezondheidsredenen, niet mogelijk om een afspraak te maken voor deze haar behandeling.

Knippen €18,50
Kinderen knippen t/m 12 jaar €14,00
1 volwassene + 1 kind (t/m 12 jaar) knippen €30,00
Wassen + knippen + drogen €22,50
Wassen + knippen + föhnen €32,50

Bent u toe aan een heel nieuw kapsel, of wilt u alleen de punten geknipt hebben? Bij mij kunt u altijd om een eerlijk advies vragen, hierbij kijk ik naar de vorm van uw gezicht en de valling en dikte van het haar. Uiteraard zullen er een aantal kapsels afvallen omdat deze niet bij u passen of uw haar daar niet geschikt voor is, maar samen kunnen wij tot goede ideeën komen en een mooi kapsel creëren wat bij u past.

Wilt u iets totaal anders? Dan is het fijn als u alvast een aantal dingen voor uzelf en voor mij op een rijtje zet. De twee belangrijkste vragen die ik stel zijn:
Wat wilt u absoluut niet? En wat wilt u wel?

Sommige antwoorden dan dat ze niet te kort willen of het haar lang willen laten. Voor iedereen is de maatstaaf van kort of lang heel anders, de ene vindt stekels kort en de ander vindt het al kort als het haar net boven de schouders uit komt.
Eventueel kunt u op internet of in tijdschriften op zoek gaan naar plaatjes waarin u aan kan geven wat te kort is naar uw mening of wat u het liefste zou willen hebben.

Het kan ook voorkomen dat u een kapsel wilt dat eigenlijk bestaat uit meerdere kapsels:

  • A-symmetrisch (de ene kant korter dan de andere kant)
  • Een kort kapsel met een lange lok
  • Lang haar op één lengte met alleen in het gezicht laagjes
  • Enz.

Hiervoor kunt u bijvoorbeeld op Google zoeken naar verschillende plaatjes, waarbij u bij de ene aanwijst welke lengte u ongeveer wilt hebben voor de achterkant en/of zijkanten en op een ander plaatje de gewenste lok laat zien.

Als uw haar geschikt is voor hetgeen u heeft uitgekozen en het kapsel bij u past. Dan kan ik het bij u knippen!