Highlights en lowlights

Helaas is het momenteel, vanwege gezondheidsredenen, niet mogelijk om een afspraak te maken voor deze haar behandeling.

High-/low-lights bovenkant
(Ongeveer 10 a 15 folies; minder in overleg, prijs wordt daar op afgestemd)
vanaf €25,00
High-/low-lights door het hele kapsel
(ongeveer 20 a 25 folies)
vanaf €45,00

Bent u tevreden over uw haarkleur maar vind u deze toch iet wat saai, of wilt u geleidelijk wat donkerder of lichter van haarkleur? Dan kunt u kiezen voor high lights of low lights.

Met high lights, ook wel blonde plukjes of coupe soleil genoemd, gebruik ik over het algemeen blondeer poeder met waterstofperoxide. Aan de hand van de hoogte van het percentage van de waterstofperoxide kan ik bepalen hoe licht het haar wordt waardoor het natuurlijk blijft of dat het meer op mag vallen.

Als u vele haarkleuren over elkaar heen hebt gehad, kan het voorkomen dat de blonde plukken in de uiteinden iets donkerder zijn dan bij de hoofdhuid. Als u uw haar nog nooit hebt gekleurd kan ik ook gebruik maken van haarverf om uw haar lichter te maken.
High lights kunt u ook gebruiken om te verdoezelen dat u grijze haren krijgt, zonder dat de uitgroei heel erg opvalt. Let wel op, high lights zijn meestal niet grijs dekkend.

Met low lights, donkere plukken, gebruik ik verf. Dit kan ook met verschillende percentages waterstofperoxide, bij een laag percentage kan de kleur sneller vervagen (spoeling). Een spoeling is niet grijs dekkend. Met een hoger percentage waterstofperoxide kunt u langer van de kleur genieten en is de kleur ook grijs dekkend.