Bruidskapsel

Helaas is het momenteel, vanwege gezondheidsredenen niet mogelijk om een afspraak te maken voor een proef- en bruidskapsel.

Bruidskapsel vanaf €55,00

Als u gaat trouwen moet alles perfect zijn. De locatie, het eten, de jurk en natuurlijk ook uw haar.

In de afgelopen paar jaar zijn er al een aantal dames geweest waarbij ik op hun mooiste dag het kapsel onder handen mocht nemen. Dit doe ik uiteraard niet zomaar. De voorbereiding begint vaak al maanden voor de bruiloft. Het prettigste voor ons beide is om eerst kennis te maken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Kennismakingsgesprek
In dit kennismakingsgesprek kijken wij of er een klik is en of u er een goed gevoel bij hebt. Vaak bespreken wij dan hoe u wilt dat de dag eruit komt te zien, wat voor jurk of pak u draagt en wat u wel en niet met uw haar wilt.

Proefkapsel
Het is fijn als u alvast wat plaatjes van kapsels heeft opgezocht. U kunt kiezen om bij het gesprek alvast een proefkapsel te laten maken door mij, of dat we later een proefkapsel maken als bijvoorbeeld al bekend is wat voor jurk of pak u aan doet.

Bij het kennismakingsgesprek maak ik al een indicatie voor de kosten voor het kapsel. Dit kan nog afwijken als blijkt dat u uiteindelijk iets anders wilt bij het proefkapsel.

Voor het proefkapsel neem ik ruim de tijd om verschillende kapsels te proberen. Als u iets niet mooi vind, wil ik ook graag dat u het eerlijk zegt. Het moet de dag van uw leven zijn en alles moet voor u perfect zijn. Bedenkt u na het proefkapsel dat u toch door iemand anders op uw bruiloft uw haar opgestoken wilt hebben, dan reken ik voor het proefkapsel €55,00,-.

De dag van de bruiloft
Op de dag van de bruiloft kom ik ruim van te voren bij u thuis om zo min mogelijk stress te veroorzaken. Samen met u bekijken wij al ruim van te voren wat het handigste is qua tijd en wat het handigste is voor de visagiste, zodat wij ook niet bij elkaar in de weg zitten.
Over het algemeen blijf ik tot de jurk is aangetrokken. Als er dan een plukje nog los schiet kan ik dat nog mooi bij werken.

Hoe wordt de prijs voor een proefkapsel berekend?
Pas als ik uw haren heb gezien en gevoeld en ik weet wat U ongeveer wilt qua kapsel, kan ik beginnen met het proefkapsel. De tijd die ik dan ongeveer bezig ben met het proefkapsel houd ik bij zodat ik kan inschatten hoeveel tijd ik op de trouwdag nodig heb voor het definitieve bruidskapsel. Als het proefkapsel helemaal naar uw zin is, dan kunnen wij rond de tafel om een prijs af te spreken en de tijd die ik aanwezig moet zijn op de trouwdag.

De uren die ik met het proefkapsel bezig ben en het uur, of de uren, die ik op de trouwdag bezig ben reken ik bij elkaar. Het eerste uur reken ik €55,00. Hierin zitten alle kosten van de speldjes, haarlak etc. in verrekend. Voor elk uur dat ik daarna nog bezig ben reken ik €35,-.

Bijvoorbeeld: met het proefkapsel ben ik 2 uur bezig geweest en ik verwacht met het
bruidskapsel 1 uur bezig te zijn, dus in totaal 3 uur, dan reken ik: €55,00 + €35,- + €35,- = €125,00 (let op; dit is een voorbeeld, voor elke bruid is de tijd die ik nodig heb verschillend!!)

Sommige bruiden vinden het fijn als ik nog blijf tot de jurk is aangetrokken om eventueel nog verschoven speldjes of losse plukjes haar goed terug te zetten, of om te assisteren bij de sluier die nog in het haar moet. Als U wilt dat ik hiervoor nog even blijf, maar U trekt de jurk niet
gelijk aan nadat ik klaar ben met de haren, bijvoorbeeld omdat U eerst gaat lunchen of de visagist moet haar werk nog doen, dan reken ik voor de tijd die ik tussendoor moet wachten nog €17,50 per uur extra. Trekt U wel gelijk de jurk aan, dan reken ik geen extra kosten voor het
wachten.

Een bruidskapsel is inclusief

  • Kennismakingsgesprek
  • Proefkapsel (meerder kapsels tot u tevreden bent)
  • Schuifspeldjes en elastieken (dus geen accessoires zoals bloemen enz.)
  • Bus harde haarlak voor bij de bruiloft, zodat ook bij harde wind het kapsel perfect blijft zitten
  • Een kapsel dat de hele dag mooi blijft.

Waar komt Thuiskapster Nathalie voor uw bruidskapsel?

Ik kom bij u langs in de omgeving van Haarlem:
Zwaanshoek, Vijfhuizen, Cruquius, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Beinsdorp, Lisserbroek, Hillegom, Bennebroek, Vogelenzang, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal en Haarlem.

Ook kom ik bij u langs in de omgeving van Zaandam:
Koog aan de Zaan, Westerkoog, Zaandijk, Westzaan, Krommenie, Assendelft, Wormer, Wijdewormer, Wormerveer, Jisp, ‘t Kalf en Zaandam.

En sinds kort kan ik ook bij u thuis komen in de omgeving van Purmerend:
Neck en Purmerend.

Staat uw woonplaats er niet bij, maar is het toch in de buurt van bovengenoemde plaatsen? Belt u mij dan gerust.

Enkele voorbeelden van bruidskapsels gemaakt door Thuiskapster Nathalie

 

Thuiskapster Nathalie opsteken voorbeeld 

Bruidskapsel-Thuiskapster-Nathalie-7 Bruidskapsel-Thuiskapster-Nathalie-6 Bruidskapsel Thuiskapster Nathalie  Bruidskapsel Thuiskapster Nathalie